Bemanningsjobb för sjuksköterska i Gävleborg

Är du redo för ett spännande uppdrag? Nu söker vi en sjuksköterska för arbete på hjärtenheten. Verksamheten är i behov av fler kompetenta medarbetare.

Här blir du en del av ett kompetent team som arbetar tillsammans för att erbjuda vård av hög kvalitet. Här vårdas företrädesvis patienter med hjärtsjukdomar av olika slag, t ex akut hjärtinfarkt, hjärtsvikt, akuta hjärtrytmrubbningar, utredningar och eftervård vid operationer i hjärtats kranskärl, inflammatoriska tillstånd i hjärtmuskeln.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete på hjärtavdelning.

Att ta uppdrag som sjuksköterska via Agila

Som sjuksköterska hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Varför sjuksköterskejobb i Gävleborg?

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Gävleborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Yæcdj jrafqaf, Dfåulqkfmnlc
Tidsperiod
23-35
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
t i QÆVHB
Region/kommun
Gävleborg/Qåynt
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka