Agila söker sjuksköterska till uppdrag i Gävleborg

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Enheten är i behov av en fler medarbetare för att stärka upp sin verksamhet.

Verksamheten är främst inriktade på inhemska och importerade infektionssjukdomar som engagerar hela eller delar av kroppen. De vårdar därför alla möjliga patienter i alla åldrar.

Att ta bemanningsuppdrag som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Att arbeta som sjuksköterska ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Sjuksköterskejobb i Gävleborg

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Gävleborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ræpgw vgtyncn, Vfjlvbygcjevjkkerqbs
Tidsperiod
30-33
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Pluwfekakyæltg b dbicc Rætrb
Region/kommun
Gävleborg/Uæfwa
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka