Bemanningstjänst för röntgensjuksköterska i Gävleborg

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete på denna avdelning. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård till alla patienter.

Vårdenheten består av 8 olika undersökningslabb, med bl.a. datortomografi, intervention, konventionell röntgen, magnetkamera och ultraljud.

Förutom de vanliga undersökningarna av lungor, skelett och njurar röntgas även mag/tarmkanalen. Även datortomografi-, magnetkameraundersökningar samt ultraljud och mammografier utförs här.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete på röntgenavdelning.

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Att ta sjuksköterskeuppdrag som röntgensjuksköterska via Agila

Att arbeta som röntgensjuksköterska hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Varför sjukskötersketjänst i Gävleborg?

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Gävleborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Nrcvqujpdyy hipybrm, Bæjojcm
Tidsperiod
34-1 (2024)
Efterfrågad kompetens
Röntgen (utbildad) eller Röntgen (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Uqbvelramd hd cghag Jbtrlvpdmb
Region/kommun
Gävleborg/Iffpfrymsk
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka