Bemanningsuppdrag för sjuksköterska i Göteborg

Sjukhus söker sjuksköterskor till intensivvårdsavdelning och postoperativ vård.

Här vårdas svårt sjuka patienter i behov av övervakning, avancerad behandling och omvårdnad dygnet runt. Du får ett omväxlande arbete i en högteknologisk miljö där du arbetar både självständigt och i team med andra yrkesgrupper.

Enheten är i behov av en sjuksköterska med specialistutbildning inom intensivvård.

Vad innebär det att ta bemanningsarbete som sjuksköterska

Att arbeta som sjuksköterska ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Att ta sjuksköterskejobb i Göteborg

I Göteborgs kommun finns möjligheten att ta del av stadsatmosfär, grönskande skogar och salta vatten utan att behöva röra sig speciellt långt. Fem minuters promenad från Göteborgs stadskärna, i de gamla arbetarkvarteren Haga, finns de äldre tidernas pittoreska miljö med dess antika småbodar och hantverkare. Är kultur ett stort intresse rekommenderas GöteborgsOperan, ett av världens modernaste operahus med ett stort utbud av opera, operett, musikal, balett och konserter. Är man på plats får man heller inte missa alla havets läckerheter som erbjuds. På flera håll finns möjligheter att prova på nyfiskade skaldjur bland en mängd härliga fiskekrogar.

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Söderlund
Marie Söderlund / Konsultchef
Göteborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Pbdllncfaånd hji suicxd oåsp Æoqbx/ yckbclbblgp
Tidsperiod
21-29
Efterfrågad kompetens
Anestesi, Intensivvård eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Åxgyn ukuåye e Wåcqnrkc
Region/kommun
Västra Götaland/Göteborg
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka