Operationssjuksköterska sökes till uppdrag i Göteborg

Vill du arbeta på ett sjukhus som ligger i framkant med dagens medicinska utveckling? Då kan detta uppdrag vara något för dig.

Enheten bedriver elektiv benign gynekologisk kirurgi samt elektiv och akut obstetrisk kirurgi. Den postoperativa verksamheten bemannas med anestesisjuksköterskor, operationssjuksköterskor och undersköterskor i rotation på enheten. De söker nu ytterligare en sjuksköterska som kan stärka upp verksamheten. Detta är ett omväxlande och stimulerande arbete där du får chans att utvecklas i din yrkesroll!

Varför ta sjuksköterskeuppdrag hos Agila?

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som operationssjuksköterska, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Sjuksköterskeuppdrag i Göteborg

I Göteborgs kommun finns möjligheten att ta del av stadsatmosfär, grönskande skogar och salta vatten utan att behöva röra sig speciellt långt. Fem minuters promenad från Göteborgs stadskärna, i de gamla arbetarkvarteren Haga, finns de äldre tidernas pittoreska miljö med dess antika småbodar och hantverkare. Är kultur ett stort intresse rekommenderas GöteborgsOperan, ett av världens modernaste operahus med ett stort utbud av opera, operett, musikal, balett och konserter. Är man på plats får man heller inte missa alla havets läckerheter som erbjuds. På flera håll finns möjligheter att prova på nyfiskade skaldjur bland en mängd härliga fiskekrogar.

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som sjuksköterska hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Söderlund
Marie Söderlund / Konsultchef
Göteborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åuqcm bvaqpxpoy, Xmayeaqfs a wpw d
Tidsperiod
34-35, 38-43
Efterfrågad kompetens
Anestesi, Operation eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Iiæ xpnåfha d ebife Såepaqxx
Region/kommun
Västra Götaland/Göteborg
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka