Ledigt jobb för sjuksköterska i Gagnef

Vill du ha ett utvecklande arbete med stort eget ansvar? Denna kommun söker nu fler sjuksköterskor som kan stötta upp inom flera olika verksamheter, bland annat hemsjukvård och SÄBO.

I rollen som sjuksköterska träffar du patienter med varierande vårdbehov. Du utreder, bedömer och följer upp specifika omvårdnadsåtgärder, administrerar läkemedel, dokumenterar samt arbetar i team med övriga professioner. Uppdraget passar dig som är trygg i din yrkesroll och vill ha ett omväxlande arbete.

Att ta jobb som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som sjuksköterska ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Gagnef en spännande plats för sjukskötersketjänst

I Gagnef slingrar sig älvarna sig genom och förbi det gamla kulturlandskapet som består av åkrar, skogar, fäbodar, faluröda byklasar och orter som Björbo, Dala-Floda, Mockfjärd, Gagnef, Djurås, Djurmo, Bäsna och Sifferbo. Träindustrin har varit viktig för kommunen genom åren och lösfynd från stenåldern samt järnåldersgravar berättar om en lång och händelserik historia. I kommunen har du tillgång till flera restaurangers närproducerade menyer och caféer med det där lilla extra. I Saluhallarna erbjuds de allra bästa råvarorna från många lokala leverantörer från hela Dalarna.

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Johan Risberg
Johan Risberg / Konsultchef
Gagnef
Faktaruta
Uppdragsgivare
Hgdhued gmlqfq
Tidsperiod
48-52
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Aåaicpoamcæjal d daa gd Mpcsål
Region/kommun
Dalarna/Gagnef
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka