Agila söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget som sjuksköterska hos denna uppdragsgivare. Hemsjukvården är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet.

Här blir du en del av ett kompetent team som arbetar tillsammans för att erbjuda vård av hög kvalitet. Detta uppdrag innefattar sedvanliga uppgifter inom hemsjukvården så som såromläggningar, medicinering samt provtagning.

Om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete är det meriterande.

Att ta jobb som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Som sjuksköterska hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som sjuksköterska.

Sjuksköterskeuppdrag i Gislaved

Bruksorterna Gislaved, Anderstorp, Smålandsstenar, Hestra och Reftele med flera bilar tillsammans Gislaveds kommun. Handeln och industrierna i närheten bidrog positivt till kommunens utveckling samtidigt som jordbruket minskade under 1800-talet. I kommunen erbjuds bland annat golf, ridning, paddling och fågelskådning. Genom kommunen flyter ån Nissan där du längst promenadstigar får information om området och industrierna som funnits där. Besök gärna restaurangen Hestraviken som premierats av guiden "White Guide". Köket erbjuder klassisk svensk mat med influenser från Medelhavet med en meny som anpassas efter årstidens och växlingar.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Söderlund
Marie Söderlund / Konsultchef
Gislaved
Faktaruta
Uppdragsgivare
Iwoguonpd tajtcy
Tidsperiod
16-35
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ylkhnngaamfnåwef id hgahf Mgdjewew
Region/kommun
Jönköping/Gislaved
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka