Bemanningsjobb för barnsjuksköterska i Gotland

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Sjukhuset är i behov av en sjuksköterska för att stärka upp verksamheten.

Sjukhus söker en sjuksköterska med ett genuint intresse av att arbeta med barn och ungdomar. Uppdraget avser arbete på en allvårdsavdelning med elva vårdplatser, varav fyra platser är speciellt anpassade för vård av nyfödda.

Patienterna har blandade diagnoser och är mellan 0-20 år. Sökande kan förvänta sig sedvanliga arbetsuppgifter på barnavdelning såsom medicinhantering, provtagning, rondarbete och dokumentation.

Verksamheten söker dig, erfarenhet av barn alternativt barnsjuksköterska.

Varför ta sjuksköterskeuppdrag via Agila?

Att arbeta som barnsjuksköterska ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Varför sjuksköterskejobb Gotland?

Om Agila

Är du sjuksköterska och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Gotland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Kgsur Jruowfkd Fe Jtkj/nodnmqmllsgipx
Tidsperiod
15-35
Efterfrågad kompetens
Barn (utbildad) eller Barn (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ufwmm ltdxajpm T:l Jælgpvupuhl a SQRIL
Region/kommun
Gotland/Vaoqbne
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka