Bemanningstjänst för barnmorska i Gotland

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Sjukhuset är i behov av en till medarbetare till sin verksamhet.

Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för att erbjuda en god vård till alla patienter som befinner sig på avdelningen.

Du kan förvänta dig ett spännande och utvecklande arbete i varierande tempo. Uppdraget kommer att innebära sedvanligt arbete för en barnmorska.

Till detta uppdrag söker vi dig som har tidigare erfarenheter inom liknande arbetsuppgifter.

Sjukskötersketjänst hos Agila barnmorska

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som sjuksköterska hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför sjukskötersketjänst Gotland?

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Gotland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ybapq iugqqdff, Yakotvfwdumbdeixyvmu
Tidsperiod
34-52
Efterfrågad kompetens
Barnmorska (utbildad) eller Barnmorska (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Msord Kbabyuig acdaa Srkpbju
Region/kommun
Gotland/Hyrdjgj
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka