Ledigt jobb för sjuksköterska i Gotland

Här väntar en spännande arbetsplats med trevliga kollegor som delar ditt intresse för att bedriva högkvalitativ och trygg sjukvård.

Denna rehabavdelning med 14 vårdplatser söker nu dig till sitt team. Avdelningen inriktar sig på rehabilitering inom ortopedi, geriatrik samt akutsjukvård inom infektion- och lungmedicin.

Här arbetar ett team av olika yrkesgrupper såsom arbetsterapeut, kurator, läkare, och sjuksköterskor. Detta uppdrag innebär sedvanliga arbetsuppgifter på rehabavdelning.

Har tidigare erfarenhet av arbete på liknande arbetsplats är det meritererande.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som sjuksköterska

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, sjuksköterska, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Att ta sjuksköterskearbete Gotland

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Gotland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Shgvn ayxcyhew ygt Mf fcdg txcgl/vsnoxfnpg/jpyiwhjwa
Tidsperiod
9-18
Efterfrågad kompetens
Geriatrik (utbildad), Geriatrik (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Apuuk Lwqfqyfm dbd ia XFDCO
Region/kommun
Gotland/Sygxubs
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka