Bemanningstjänst för intensivvårdssjuksköterska i Gotland

Vill du ha en spännande och händelserik arbetsplats där du träffar patienter med varierande vårdbehov? Då ska du söka detta uppdrag!

Denna avdelning ansvarar för sjukvårdens samlade operationsplanering för optimering av de samlade resurserna. Enheten tar emot vuxna patienter och barn över 1 år för elektiva operationer samt för dagkirurgisk verksamhet.

Särskilt bör nämnas anestesi och övervakning av instabila patienter på t.ex. röntgenavdelningen, handräckning på vårdavdelningar med intravenösa infarter och blodprovstagningar och handläggning av akut och kronisk smärtproblematik.

Enheten söker dig med tidigare erfarenhet av liknande arbete. Om du tycker att uppdraget låter intressant är du välkommen att skicka in din ansökan!

Att ta uppdrag som intensivvårdssjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som sjuksköterska. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som intensivvårdssjuksköterska. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Varför sjuksköterskearbete Gotland?

Gotlands kommun är en plats full av möjligheter. Du kan njuta av lugna gator men även livfulla restauranger och uteplatser. Ett måste är att besöka Gotlands berömda raukar som finns beläget på flera ställen runt om ön. Vidare finner du den kända parken Almedalen i Visby där politiker samlas under sommaren för debatter och upplyftande tal. Ett annat tips är Barläst Kalkbruksområde med anor från 1600-talet. Här brändes kalk en bit in på 1900-talet. Till skillnad från många andra kalkbrott som är vattenfyllda och blivit populära badstränder, är Barlästområdet idag ett friluftsmuseum. Förutom 13 avsnitt av Pippi Långstrump har Maria Wern och Så mycket bättre spelats in på Gotland. Även produktionen till Game of Thrones ska ha övervägt ön.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Gotland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Gentl Rcalqqor Bgvpkfjanåwhcxiuqqcqrccl
Tidsperiod
6-8
Efterfrågad kompetens
Intensivvård
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Gqtys Lbasegco eec fb Okbsw
Region/kommun
Gotland/Gotland
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka