Sjuksköterska sökes till uppdrag i Gotland

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete hos denna uppdragsgivare.

Avdelningen har 15 vårdplatser där patienter med bröstsmärta och symtom på hjärtinfarkt vårdas. Även patienter med rytmrubbningar utan uppenbar orsak, störningar i hjärtats retledningssystem och hjärtsvikt vårdas här. Möjlighet till telemetri finns på alla vårdplatser. Personer som ska genomgå en hjärtoperation, pacemakerinläggning samt kranskärlsröntgen kommer hit för att förberedas och få eftervård.

I uppdraget ingår sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på medicinavdelning/hjärtavdelning.

Erfarenhet av telemetri samt vana av att arbeta med kardiologpatienter är ett krav.

Att ta sjukskötersketjänst som sjuksköterska via Agila

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som sjuksköterska ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Gotland en spännande plats för sjuksköterskeuppdrag

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Gotland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Rkhyw ughgstkv Qh Naogyddvhe
Tidsperiod
18-35
Efterfrågad kompetens
Kardiologi (utbildad), Kardiologi (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
M:n Pædmjjbjori h geeii Lspme
Region/kommun
Gotland/Ppdxsav
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka