Agila söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Sjukhuset är i behov av en sjuksköterska för att stärka upp verksamheten.

Denna mottagning med inriktning öron-näsa-hals söker en sjuksköterska. Avdelningen ta hand om såväl akuta patienter som läggs in för vård som akuta operationer och elektiv kirurgi. Här väntar ett stimulerande arbete med kompetenta kollegor inom olika yrkesgrupper. Arbetsuppgifterna är sedvanliga för sjuksköterska på akutvårdsavdelning.

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Varför ta sjuksköterskearbete hos Agila?

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som sjuksköterska med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Varför sjuksköterskearbete Gotland?

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Gotland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xlrwn Drviajvd, ÆYG
Tidsperiod
21-32
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
K:q Rælhito. d a FJSAC
Region/kommun
Gotland/Ajbhyem
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka