Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Gotland

Har du ett intresse av infektion/lungmedicin och vill utvecklas i din yrkesroll? Då passar detta uppdrag perfekt!

På denna avdelning med 14 vårdplatser vårdas personer med infektioner och lungsjukdomar. Du kommer bland annat möta patienter med KOL, pneumoni och endokardit. Avdelningen har endast intagning av akuta patienter, vilket ofta innebär snabba förändringar i arbetstempo och vårdtyngd.

Arbetsuppgifter inkluderar läkemedelshantering, provtagning, hantering av drän och centrala infarter, omvårdnad och mer. Du arbetar patientnära och i team med övriga professioner.

De söker dig, sjuksköterska med två års yrkeserfarenhet.

Vad innebär det att ta bemanningsarbete som sjuksköterska

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som sjuksköterska. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Att ta sjuksköterskeuppdrag Gotland

Gotlands kommun är en plats full av möjligheter. Du kan njuta av lugna gator men även livfulla restauranger och uteplatser. Ett måste är att besöka Gotlands berömda raukar som finns beläget på flera ställen runt om ön. Vidare finner du den kända parken Almedalen i Visby där politiker samlas under sommaren för debatter och upplyftande tal. Ett annat tips är Barläst Kalkbruksområde med anor från 1600-talet. Här brändes kalk en bit in på 1900-talet. Till skillnad från många andra kalkbrott som är vattenfyllda och blivit populära badstränder, är Barlästområdet idag ett friluftsmuseum. Förutom 13 avsnitt av Pippi Långstrump har Maria Wern och Så mycket bättre spelats in på Gotland. Även produktionen till Game of Thrones ska ha övervägt ön.

Om Agila

Är du sjuksköterska och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Gotland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Phsjc Tryvlsqn Fe tcdlrfpup/wylqbhnjloe
Tidsperiod
46-1 (2024)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
F:v Nåhpeic. b bgibd JRCXY
Region/kommun
Gotland/Gotland
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka