Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Gotland

Här har du möjligheten att bli en värdefull medlem i vårt kompetenta team, och tillsammans strävar vi mot att erbjuda högkvalitativ vård. På denna enheten har våra medarbetare en djupgående kompetens inom neurokirurgi och behandling av hjärnrelaterade sjukdomar.

Som sjuksköterska på vår enhet kommer ditt arbete att inkludera de typiska ansvarsområdena för sjuksköterskor inom vår specialiserade verksamhet. Det är meriterande om man har tidigare erfarenhet inom liknande arbetsområden och uppgifter.

Varför ta sjukskötersketjänst hos Agila?

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som sjuksköterska hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Sjukskötersketjänst Gotland

Gotlands kommun är en plats full av möjligheter. Du kan njuta av lugna gator men även livfulla restauranger och uteplatser. Ett måste är att besöka Gotlands berömda raukar som finns beläget på flera ställen runt om ön. Vidare finner du den kända parken Almedalen i Visby där politiker samlas under sommaren för debatter och upplyftande tal. Ett annat tips är Barläst Kalkbruksområde med anor från 1600-talet. Här brändes kalk en bit in på 1900-talet. Till skillnad från många andra kalkbrott som är vattenfyllda och blivit populära badstränder, är Barlästområdet idag ett friluftsmuseum. Förutom 13 avsnitt av Pippi Långstrump har Maria Wern och Så mycket bättre spelats in på Gotland. Även produktionen till Game of Thrones ska ha övervägt ön.

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Gotland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Lrobr Ilaqjohk Qhthfe- cuc Plavkjkyhdcjgiph Ie
Tidsperiod
52-9 (2024)
Efterfrågad kompetens
Kirurgi eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Cv wåfxlc nkaqk h caebh Dedci
Region/kommun
Gotland/Gotland
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka