Sjuksköterska sökes till arbete i Gotland

Här har du möjligheten att bli en värdefull medlem i vårt kompetenta team, och tillsammans strävar vi mot att erbjuda högkvalitativ vård. På denna enheten har våra medarbetare en djupgående kompetens inom neurokirurgi och behandling av hjärnrelaterade sjukdomar.

Som sjuksköterska på vår enhet kommer ditt arbete att inkludera de typiska ansvarsområdena för sjuksköterskor inom vår specialiserade verksamhet. Det är meriterande om man har tidigare erfarenhet inom liknande arbetsområden och uppgifter.

Att ta sjuksköterskejobb som sjuksköterska via Agila

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Sjuksköterska inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Gotland en spännande plats för sjuksköterskejobb

Gotlands kommun är en plats full av möjligheter. Du kan njuta av lugna gator men även livfulla restauranger och uteplatser. Ett måste är att besöka Gotlands berömda raukar som finns beläget på flera ställen runt om ön. Vidare finner du den kända parken Almedalen i Visby där politiker samlas under sommaren för debatter och upplyftande tal. Ett annat tips är Barläst Kalkbruksområde med anor från 1600-talet. Här brändes kalk en bit in på 1900-talet. Till skillnad från många andra kalkbrott som är vattenfyllda och blivit populära badstränder, är Barlästområdet idag ett friluftsmuseum. Förutom 13 avsnitt av Pippi Långstrump har Maria Wern och Så mycket bättre spelats in på Gotland. Även produktionen till Game of Thrones ska ha övervägt ön.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Gotland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Pjdxn Jkgnbsph Idyyhl- rws Lllegcwanicclocg Th
Tidsperiod
48-9 (2024)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ss jæoapm ywikh b fcdgb Byntg
Region/kommun
Gotland/Gotland
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka