Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Gotland

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete på denna avdelning. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård.

Här vårdas patienter som drabbats av stroke. Patienterna kommer direkt till strokeenheten från akutmottagningen och vårdas här under både akut- och rehabiliteringsfasen. Akuta patienter tas emot dygnet runt.

Enheten söker dig med tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats och arbetsuppgifter. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom angivet verksamhetsområde.

Att ta sjuksköterskeuppdrag som sjuksköterska via Agila

Att arbeta som sjuksköterska kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Att ta sjuksköterskeuppdrag Gotland

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som sjuksköterska hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Gotland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Slchm Crarhasc Oe nqmkvpxfqhkwloi
Tidsperiod
51-22 (2024)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
O:q Yæskmrqiarq h dff fb Ajdgb
Region/kommun
Gotland/Hkditkp
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka