Ledigt jobb för sjuksköterska i Gotland

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete hos denna uppdragsgivare.

Avdelningen har 15 vårdplatser där patienter med bröstsmärta och symtom på hjärtinfarkt vårdas. Även patienter med rytmrubbningar utan uppenbar orsak, störningar i hjärtats retledningssystem och hjärtsvikt vårdas här. Möjlighet till telemetri finns på alla vårdplatser. Personer som ska genomgå en hjärtoperation, pacemakerinläggning samt kranskärlsröntgen kommer hit för att förberedas och få eftervård.

I uppdraget ingår sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på medicinavdelning/hjärtavdelning.

Erfarenhet av telemetri samt vana av att arbeta med kardiologpatienter är ett krav.

Sjuksköterskearbete hos Agila sjuksköterska

Som sjuksköterska hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Sjuksköterskejobb Gotland

Gotlands kommun är en plats full av möjligheter. Du kan njuta av lugna gator men även livfulla restauranger och uteplatser. Ett måste är att besöka Gotlands berömda raukar som finns beläget på flera ställen runt om ön. Vidare finner du den kända parken Almedalen i Visby där politiker samlas under sommaren för debatter och upplyftande tal. Ett annat tips är Barläst Kalkbruksområde med anor från 1600-talet. Här brändes kalk en bit in på 1900-talet. Till skillnad från många andra kalkbrott som är vattenfyllda och blivit populära badstränder, är Barlästområdet idag ett friluftsmuseum. Förutom 13 avsnitt av Pippi Långstrump har Maria Wern och Så mycket bättre spelats in på Gotland. Även produktionen till Game of Thrones ska ha övervägt ön.

Om Agila

Agila är ett bemanningsföretag som funnits sedan 2008. Vårt fokus är vård, omsorg och skola. Kundkretsen av vårdgivare sträcker sig genom hela Sverige och Norge. Vi strävar efter att vara en god samarbetspartner och vill att kunder och konsulter ska känna sig trygga. Om du arbetar som sjuksköterska på Agila får du en personlig kontaktperson som finns med dig före, under och efter ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Gotland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Hvbng vypbcyjs Bg Roqsvaujxr
Tidsperiod
50-2 (2024)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
X:x Wåqornqhvgw i ceidb Lglxc
Region/kommun
Gotland/Gotland
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka