Agila söker sjuksköterska till uppdrag i Gotland

Onkologmottagningen på detta sjukhus söker nu fler medarbetare till sitt team. Till enheten kommer patienter med diagnostiserad cancersjukdom. Här finns ett team av sjuksköterskor, onkologläkare och läkare med palliativ inriktning. I anslutning till mottagningen finns även en dagvårdsenhet.

Arbetsuppgifterna är sedvanliga på onkologmottagning såsom telefonrådgivning samt planering och uppföljning av behandlingar. Passa på att sök detta spännande uppdrag och bredda din kompetens inom onkologisk vård!

Varför ta sjuksköterskebemanningsuppdrag via Agila?

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som sjuksköterska på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Sjuksköterskejobb Gotland

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Gotland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vskfh tcsyfyjo Rxjjpggwix hjvwqimsoq
Tidsperiod
9-14
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
R:u Aæcwtetkbyb d efddc Ihrde
Region/kommun
Gotland/Embjhyf
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka