Ledigt jobb för sjuksköterska i Gotland

Har du ett intresse av infektion/lungmedicin och vill utvecklas i din yrkesroll? Då passar detta uppdrag perfekt!

På denna avdelning med 14 vårdplatser vårdas personer med infektioner och lungsjukdomar. Du kommer bland annat möta patienter med KOL, pneumoni och endokardit. Avdelningen har endast intagning av akuta patienter, vilket ofta innebär snabba förändringar i arbetstempo och vårdtyngd.

Arbetsuppgifter inkluderar läkemedelshantering, provtagning, hantering av drän och centrala infarter, omvårdnad och mer. Du arbetar patientnära och i team med övriga professioner.

De söker dig, sjuksköterska med två års yrkeserfarenhet.

Att ta sjuksköterskejobb som sjuksköterska via Agila

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Sjuksköterska hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som sjuksköterska hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Att ta sjuksköterskeuppdrag Gotland

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa sjuksköterska. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Gotland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ljgpw Wkgrykng Yi cxmgmefeg/xnhjcinupsq
Tidsperiod
25-35
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
U:e Ræniuqo. g dbcdb HQXNX
Region/kommun
Gotland/Coeenrj
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka