Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Gotland

Här väntar en spännande arbetsplats med trevliga kollegor som delar ditt intresse för att bedriva högkvalitativ och trygg sjukvård.

Denna rehabavdelning med 14 vårdplatser söker nu dig till sitt team. Avdelningen inriktar sig på rehabilitering inom ortopedi, geriatrik samt akutsjukvård inom infektion- och lungmedicin.

Här arbetar ett team av olika yrkesgrupper såsom arbetsterapeut, kurator, läkare, och sjuksköterskor. Detta uppdrag innebär sedvanliga arbetsuppgifter på rehabavdelning.

Har tidigare erfarenhet av arbete på liknande arbetsplats är det meritererande.

Varför ta sjuksköterskejobb via Agila?

Trivs du med att arbeta som sjuksköterska men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för sjuksköterska som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Gotland en spännande plats för sjuksköterskejobb

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Gotland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Npyga dwiioivq, Qurrd Bjj (Hh)
Tidsperiod
22-33
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Woxbs Stgeawap fgadg Qxbvhie
Region/kommun
Gotland/Wggxtcf
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka