Agila söker sjuksköterska till uppdrag i Gotland

Är du redo för en ny utmaning?

Nu söker denna avdelning söker en sjuksköterska med intresse för ortopedi.

Patienterna som kommer hit vårdas för sjukdomar och skador i rörelseapparaten exempelvis frakturer, luxationer av leder, artros och ryggproblematik. Här sker arbetet i team bestående av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och fysioterapeuter. Uppdraget innebär sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på ortopedavdelning.

Att du är gipskunnig är ett krav, tidigare erfarenhet från ortopedavdelning är meriterande.

Sjuksköterskejobb hos Agila sjuksköterska

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som sjuksköterska. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Varför sjuksköterskejobb Gotland?

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa sjuksköterska. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Gotland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Nudeo qyarjrff, Bxciagjh Jqt (Ih)
Tidsperiod
29-33
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Wbecd Ygcpreuy gidif Pitapiv
Region/kommun
Gotland/Nhsvdqk
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka