Vi söker sjuksköterska till uppdrag i Gotland

Är du intresserad av en stimulerande och mångsidig arbetsplats? Då kan det här uppdraget vara precis det du letar efter!

Här får du möjligheten att arbeta med att förbättra livskvaliteten genom att erbjuda högkvalitativ vård och service.

Arbetsplatsen består av fyra avdelningar, vardera med tio lägenheter, där gemensamma utrymmen för måltider och social samvaro finns tillgängliga. Dessutom finns det lokaler för administration, personal och olika aktiviteter. Boendet är avsett som en temporär lösning efter avslutad sjukhusvistelse, medan man väntar på att kunna återvända hem eller flytta till en annan permanent bostad, såsom ett vårdhem.

Sjuksköterskejobb via Agila sjuksköterska

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som sjuksköterska med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Gotland en spännande plats för sjuksköterskejobb

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Gotland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vndvbf Jbtwmpj, Rwqhmdvvpwvbpmo h Murat
Tidsperiod
30-33
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Gbtbudfpåkgx ahB hhege Ehiqfge
Region/kommun
Gotland/Ryqiflu
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka