Bemanningstjänst för sjuksköterska i Gotland

Vill du bli en del av ett fantastiskt team där högkvalitativ vård står i centrum? Då är denna arbetsplats rätt för dig. Detta sjukhus söker fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet.

Som sjuksköterska här kommer du att utföra sedvanliga arbetsuppgifter, inklusive bedömning och undersökning av patienter, sårvård, medicinhantering och dokumentation.

Du kommer att arbeta tillsammans med ett skickligt team som strävar efter att ge bästa möjliga vård. Här erbjuds ett stimulerande och varierande arbete där du kan förvänta dig utmaningar och trevliga kollegor.

Sjukskötersketjänst via Agila sjuksköterska

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Sjuksköterska inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Gotland en spännande plats för sjukskötersketjänst

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Gotland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Mfofo Ptlenpxs, Iilskpicdugthftwqo
Tidsperiod
28-35
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
K:o Wæuonhrvwyc d hbbaa Ihxidji
Region/kommun
Gotland/Msaaego
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka