Bemanningstjänst för sjuksköterska i Gotland

Här har du möjligheten att bli en värdefull medlem i vårt kompetenta team, och tillsammans strävar vi mot att erbjuda högkvalitativ vård. På denna enheten har våra medarbetare en djupgående kompetens inom neurokirurgi och behandling av hjärnrelaterade sjukdomar.

Som sjuksköterska på vår enhet kommer ditt arbete att inkludera de typiska ansvarsområdena för sjuksköterskor inom vår specialiserade verksamhet. Det är meriterande om man har tidigare erfarenhet inom liknande arbetsområden och uppgifter.

Varför ta sjukskötersketjänst via Agila?

I rollen som sjuksköterska hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Gotland en spännande plats för sjukskötersketjänst

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Gotland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ltesj Nlapqrph, Eytlcvs bod Mosqcrnrvdodxhtn Qor. (Xg)
Tidsperiod
35-48
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
If yåmkhq mofdb a deidi Gortdke
Region/kommun
Gotland/Upshpes
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka