Ledigt jobb för sjuksköterska i Gotland

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete på denna avdelning. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård.

Här vårdas patienter som drabbats av stroke. Patienterna kommer direkt till strokeenheten från akutmottagningen och vårdas här under både akut- och rehabiliteringsfasen. Akuta patienter tas emot dygnet runt.

Enheten söker dig med tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats och arbetsuppgifter. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom angivet verksamhetsområde.

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som sjuksköterska ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Att ta sjuksköterskearbete Gotland

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Gotland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xmtpr Bpyiuebj, pgkhmb (Ci)
Tidsperiod
35-48
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
L:d Qåorlihfqtr i eefgg Muylxvc
Region/kommun
Gotland/Pjxwfmj
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka