Ledigt jobb för onkologisjuksköterska i Gotland

På onkologavdelningen vårdas patienter med olika cancersjukdomar, bland annat inom kirurgi, gynekologi, ÖNH och hematologi. Patienterna kan vara inneliggande för cytostatikabehandlingar eller på grund av komplikationer av behandlingen. Även palliativ vård förekommer.

Som sjuksköterska ingår du i ett multiprofessionellt team bestående av läkare, undersköterskor, arbetsterapeut, fystioterapeut, dietist och kurator. Uppdraget innebär sedvanliga arbetsuppgifter på onkologavdelning.

Det är önskvärt med vidareutbildning inom onkologi eller erfarenhet av onkologi och/eller palliativ vård.

Att ta uppdrag som onkologisjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, onkologisjuksköterska, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Varför sjuksköterskeuppdrag Gotland?

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Gotland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ellxo Jvkgelmy Uh Cfwyiphrix qxrqkucoi
Tidsperiod
16-18
Efterfrågad kompetens
Onkologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
H:y Jæhkrsrmlcv c iidga Pntna
Region/kommun
Gotland/Yntmqqo
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka