Onkologisjuksköterska sökes till uppdrag i Gotland

Onkologmottagningen på detta sjukhus söker nu fler medarbetare till sitt team. Till enheten kommer patienter med diagnostiserad cancersjukdom. Här finns ett team av sjuksköterskor, onkologläkare och läkare med palliativ inriktning. I anslutning till mottagningen finns även en dagvårdsenhet.

Arbetsuppgifterna är sedvanliga på onkologmottagning såsom telefonrådgivning samt planering och uppföljning av behandlingar. Passa på att sök detta spännande uppdrag och bredda din kompetens inom onkologisk vård!

Att ta sjuksköterskearbete som onkologisjuksköterska via Agila

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som onkologisjuksköterska ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Gotland en spännande plats för sjuksköterskejobb

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Gotland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jiqll ffmaifvi Sjctcaijcc abdtqmyyfo
Tidsperiod
23-33
Efterfrågad kompetens
Onkologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
A:j Uåxasiinwok f heidg Rnfug
Region/kommun
Gotland/Xmkudkw
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka