Vi söker onkologisjuksköterska till uppdrag i Gotland

På onkologavdelningen vårdas patienter med olika cancersjukdomar, bland annat inom kirurgi, gynekologi, ÖNH och hematologi. Patienterna kan vara inneliggande för cytostatikabehandlingar eller på grund av komplikationer av behandlingen. Även palliativ vård förekommer.

Som sjuksköterska ingår du i ett multiprofessionellt team bestående av läkare, undersköterskor, arbetsterapeut, fystioterapeut, dietist och kurator. Uppdraget innebär sedvanliga arbetsuppgifter på onkologavdelning.

Det är önskvärt med vidareutbildning inom onkologi eller erfarenhet av onkologi och/eller palliativ vård.

Varför ta sjuksköterskebemanningsuppdrag via Agila?

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som onkologisjuksköterska hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Sjuksköterskearbete Gotland

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som sjuksköterska hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Gotland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Msbon Qkcnajyq Oc Uhwshueloe jhsdjuhrn
Tidsperiod
51-1 (2024)
Efterfrågad kompetens
Onkologi (utbildad), Onkologi (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
J:k Oåwtiehyvdo f daced Glsrp
Region/kommun
Gotland/Lgyhkvp
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka