Bemanningstjänst för röntgensjuksköterska i Gotland

Detta sjukhus söker en sjuksköterska för uppdrag på röntgenavdelningen. Till avdelning kommer patienter i alla åldrar som behöver röntgas för olika sjukdomstillstånd. Både akut och planerad verksamhet bedrivs här. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på röntgenavdelning.

Uppdraget kräver vidareutbildning inom röntgen och du behöver ha erfarenhet av slätröntgen och datortomografi. Även gärna kunskap om interventioner och magnetkameraundersökningar.

Att ta sjuksköterskeuppdrag som röntgensjuksköterska via Agila

Agila ska vara det självklara valet för dig som är sjuksköterska. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt sjuksköterskeuppdrag.

Att ta sjuksköterskejobb Gotland

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Gotland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Tigml Gdtyncxw Såvxurrslpwdutgtfx
Tidsperiod
33-38
Efterfrågad kompetens
Röntgen (utbildad) eller Röntgen (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kd Iåvwyfgxhqv f ebidh TUYCD
Region/kommun
Gotland/Nicrvln
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka