Bemanningstjänst för röntgensjuksköterska i Gotland

Detta sjukhus söker en sjuksköterska för uppdrag på röntgenavdelningen. Till avdelning kommer patienter i alla åldrar som behöver röntgas för olika sjukdomstillstånd. Både akut och planerad verksamhet bedrivs här. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på röntgenavdelning.

Uppdraget kräver vidareutbildning inom röntgen och du behöver ha erfarenhet av slätröntgen och datortomografi. Även gärna kunskap om interventioner och magnetkameraundersökningar.

Sjuksköterskeuppdrag via Agila röntgensjuksköterska

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som röntgensjuksköterska, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Varför sjuksköterskejobb Gotland?

Om Agila

Agila är ett bemanningsföretag som funnits sedan 2008. Vårt fokus är vård, omsorg och skola. Kundkretsen av vårdgivare sträcker sig genom hela Sverige och Norge. Vi strävar efter att vara en god samarbetspartner och vill att kunder och konsulter ska känna sig trygga. Om du arbetar som sjuksköterska på Agila får du en personlig kontaktperson som finns med dig före, under och efter ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Gotland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xtsbg Ujshxfle Cæhisvqtcugrrfcfrn
Tidsperiod
23-35
Efterfrågad kompetens
Röntgen (utbildad) eller Röntgen (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Sv Fåthbrhlduc a gcf ci YXTXF
Region/kommun
Gotland/Nfbywsy
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka