Röntgensjuksköterska sökes till uppdrag i Gotland

Detta sjukhus söker en sjuksköterska för uppdrag på röntgenavdelningen. Till avdelning kommer patienter i alla åldrar som behöver röntgas för olika sjukdomstillstånd. Både akut och planerad verksamhet bedrivs här. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på röntgenavdelning.

Uppdraget kräver vidareutbildning inom röntgen och du behöver ha erfarenhet av slätröntgen och datortomografi. Även gärna kunskap om interventioner och magnetkameraundersökningar.

Att jobba som röntgensjuksköterska via Agila

Arbetet som röntgensjuksköterska hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Sjuksköterskeuppdrag Gotland

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Gotland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ocsta yuuhdwku, Iålrixocmnmtpuvu
Tidsperiod
36-52
Efterfrågad kompetens
Röntgen (utbildad) eller Röntgen (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nt Båoyqgilggp c cghge Xofhvnf
Region/kommun
Gotland/Arsvckf
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka