Sjuksköterska sökes till jobb i Härjedalen

I denna verksamhet söker man en sjuksköterska som har erfarenhet av SÄBO/Hemsjukvård.

Schemalagd arbetstid är dag/kväll och helger. Beredskap nattetid i samband med kvällstjänstgöring.

Uppdraget innehåller ett områdesansvar över kommunens verksamhet.

Varför ta sjuksköterskebemanningsuppdrag hos Agila?

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, sjuksköterska, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Att ta sjuksköterskeuppdrag i Härjedalen

Härjedalen är landets högst belägna landskap med en enastående natur både sommar och vinter. Härjedalens kommun, som i stort sett motsvarar landskapet, är en av Sveriges största kommuner med en yta på hela 11 400 kvadratkilometer. Här hittar du stora variationer från skogslandet i öster till fjällmassiven i väster. En värld där du alltid är lika välkomnad till dagar fyllda av glädje, spänning och upptäckarlust. I Härjedalen kan du bland annat besöka skidorterna Funäsfjällen, Lofsdalen och Vemdalen för en uppfriskande tur. Förutom skidåkning under vinterhalvåret bjuder samtliga orter på riktigt spännande vandring under sommarhalvåret.

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Therese Fahlman
Therese Fahlman / Konsultchef
Härjedalen
Faktaruta
Uppdragsgivare
Læfbpdblchq hwqfct - Gtxs/Ovxhlqef
Tidsperiod
22-35
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xyvvfiuåjciåkwj f ced ac JQJV
Region/kommun
Jämtland/Härjedalen
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka