Agila söker akutsjuksköterska till uppdrag i Hässleholm

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete på denna avdelning. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård.

Här vårdas patienter i behov av rehab efter exempelvis stroke, nervsjukdom eller ortopedisk kirurgi. Arbetsuppgifter omfattar omvårdnadsarbete, smärtlindring, dokumentation och nära samarbete med andra professioner som arbetsterapeut och fysioterapeut. Sökande kan förvänta sig ett lärorikt uppdrag tillsammans med trevliga kollegor.

Enheten söker dig med tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats och arbetsuppgifter.

Låter detta som ett spännande uppdrag? Sök redan idag!

Att jobba som akutsjuksköterska via Agila

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som akutsjuksköterska hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Hässleholm en spännande plats för sjukskötersketjänst

Hässleholm är en kreativ mötesplats mitt i Öresundsregionen med djärva satsningar på konst, kultur och natur. Den inspirerande arkitekturen i Hässleholm Kulturhus ger plats för musik, teater och utställningar inom alla möjliga genrer. Skogarna och strövområdena i kommunen erbjuder fantastisk vandring i storslagen och varierande natur under alla årstider. Även andra möjligheter till fina naturupplevelser står till buds som t ex fiske, cykling, kanoting, golf och ridning. I Hässleholm med omnejd är det lätt att finna ro och avkoppling kombinerat med äventyr, sköna spa-behandlingar, god mat och bekvämt boende. Här kan du leva det goda livet!

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dagmara Fuchs
Dagmara Fuchs / Konsultchef
Hässleholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Båemablvhtp rlgqsbl, Wihusbeotmjgdmcvnbswvoekom
Tidsperiod
48-17 (2023)
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Vdjgxrqsfaipr hh Fæybspjpsa
Region/kommun
Skåne/Hässleholm
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka