Agila söker anestesisjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Är du ute efter ett spännande och utvecklade uppdrag? Denna arbetsplats söker nu en kollega för att stärka upp verksamheten.

Avdelningen arbetar främst med elektiva ortopediska operationer. Du arbetar i team med olika professioner och patientflödet är högt. Arbetsuppgifter innefattar att förbereda patienten, ge narkos eller annan form av bedövning, assistera kirurgen med operation samt ta hand om uppvakning och smärtlindring.

Att ta sjuksköterskejobb som anestesisjuksköterska via Agila

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Sjuksköterska hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som anestesisjuksköterska hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Varför sjukskötersketjänst i Hässleholm?

Hässleholm är en kreativ mötesplats mitt i Öresundsregionen med djärva satsningar på konst, kultur och natur. Den inspirerande arkitekturen i Hässleholm Kulturhus ger plats för musik, teater och utställningar inom alla möjliga genrer. Skogarna och strövområdena i kommunen erbjuder fantastisk vandring i storslagen och varierande natur under alla årstider. Även andra möjligheter till fina naturupplevelser står till buds som t ex fiske, cykling, kanoting, golf och ridning. I Hässleholm med omnejd är det lätt att finna ro och avkoppling kombinerat med äventyr, sköna spa-behandlingar, god mat och bekvämt boende. Här kan du leva det goda livet!

Om Agila

Agila är ett bemanningsföretag som funnits sedan 2008. Vårt fokus är vård, omsorg och skola. Kundkretsen av vårdgivare sträcker sig genom hela Sverige och Norge. Vi strävar efter att vara en god samarbetspartner och vill att kunder och konsulter ska känna sig trygga. Om du arbetar som sjuksköterska på Agila får du en personlig kontaktperson som finns med dig före, under och efter ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dagmara Fuchs
Dagmara Fuchs / Konsultchef
Hässleholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Råusawliohj chbfwpy Bhcjbtkgc
Tidsperiod
49-2 (2024)
Efterfrågad kompetens
Anestesi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Egvnhufmc cg gdiee Sæpwrxmjww
Region/kommun
Skåne/Hässleholm
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka