Ledigt jobb för sjuksköterska i Höör

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus?

Vi söker nu dig, sjuksköterska, som vill arbeta inom hemsjukvården.

Du kommer att möta människor med varierande vårdbehov och kommer bl.a. ta prover, lägga om sår samt sätta kateter. Då du träffar patienterna i deras egna hem är det viktigt att du är ansvarsfull, tillmötesgående och trygg i din roll som sjuksköterska. Oavsett var du är i din karriär är du välkommen att söka uppdraget.

Om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete är det meriterande.

Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Att ta sjuksköterskearbete som sjuksköterska via Agila

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som sjuksköterska med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Höör en spännande plats för sjuksköterskearbete

Höörs kommun innefattar bland annat orterna Sätofta, Tjörnarp och residensstaden Höör. Här finns det mycket att se och göra. Mer än hundra föreningar skapar grogrund för ett myllrande kultur- och idrottsliv. I Höör finns alla möjligheter till ett härligt friluftsliv med bad, jakt, fiske och fina strövområden. Här kan man till exempel vandra nästan sex mil på Skåneleden. Landskapet i kommunen är mycket varierande. I söder kring Ringsjön är det jordbruksbygd och i norr nästan riktig vildmark, med stora skogar och sjöar. I Höör finns anläggningar för de flesta idrotter så att du till exempel kan ta ett simpass mellan arbetspassen. Det finns även gott om lokaler för träffar, fest, musik och utställningar.

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dagmara Fuchs
Dagmara Fuchs / Konsultchef
Höör
Faktaruta
Uppdragsgivare
Mæægo lgikpf
Tidsperiod
9-17, 24-34
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Pæycoexgyy fg bed ci Læåd
Region/kommun
Skåne/Höör
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka