Bemanningsjobb för sjuksköterska i Höör

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus?

Vi söker nu dig, sjuksköterska, som vill arbeta inom hemsjukvården.

Du kommer att möta människor med varierande vårdbehov och kommer bl.a. ta prover, lägga om sår samt sätta kateter. Då du träffar patienterna i deras egna hem är det viktigt att du är ansvarsfull, tillmötesgående och trygg i din roll som sjuksköterska. Oavsett var du är i din karriär är du välkommen att söka uppdraget.

Om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete är det meriterande.

Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Att jobba som sjuksköterska via Agila

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som sjuksköterska hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Att ta sjuksköterskeuppdrag i Höör

Höörs kommun innefattar bland annat orterna Sätofta, Tjörnarp och residensstaden Höör. Här finns det mycket att se och göra. Mer än hundra föreningar skapar grogrund för ett myllrande kultur- och idrottsliv. I Höör finns alla möjligheter till ett härligt friluftsliv med bad, jakt, fiske och fina strövområden. Här kan man till exempel vandra nästan sex mil på Skåneleden. Landskapet i kommunen är mycket varierande. I söder kring Ringsjön är det jordbruksbygd och i norr nästan riktig vildmark, med stora skogar och sjöar. I Höör finns anläggningar för de flesta idrotter så att du till exempel kan ta ett simpass mellan arbetspassen. Det finns även gott om lokaler för träffar, fest, musik och utställningar.

Om Agila

Agila är ett bemanningsföretag som funnits sedan 2008. Vårt fokus är vård, omsorg och skola. Kundkretsen av vårdgivare sträcker sig genom hela Sverige och Norge. Vi strävar efter att vara en god samarbetspartner och vill att kunder och konsulter ska känna sig trygga. Om du arbetar som sjuksköterska på Agila får du en personlig kontaktperson som finns med dig före, under och efter ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dagmara Fuchs
Dagmara Fuchs / Konsultchef
Höör
Faktaruta
Uppdragsgivare
Hæådv gormih
Tidsperiod
40-46
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Mæonaxeoto ch ide fd Kååe
Region/kommun
Skåne/Höör
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka