Bemanningstjänst för sjuksköterska i Höör

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus?

Vi söker nu dig, sjuksköterska, som vill arbeta inom hemsjukvården.

Du kommer att möta människor med varierande vårdbehov och kommer bl.a. ta prover, lägga om sår samt sätta kateter. Då du träffar patienterna i deras egna hem är det viktigt att du är ansvarsfull, tillmötesgående och trygg i din roll som sjuksköterska. Oavsett var du är i din karriär är du välkommen att söka uppdraget.

Om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete är det meriterande.

Varför ta sjuksköterskejobb via Agila?

Agila ska vara det självklara valet för dig som är sjuksköterska. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt sjuksköterskeuppdrag.

Att ta sjuksköterskejobb i Höör

Höörs kommun innefattar bland annat orterna Sätofta, Tjörnarp och residensstaden Höör. Här finns det mycket att se och göra. Mer än hundra föreningar skapar grogrund för ett myllrande kultur- och idrottsliv. I Höör finns alla möjligheter till ett härligt friluftsliv med bad, jakt, fiske och fina strövområden. Här kan man till exempel vandra nästan sex mil på Skåneleden. Landskapet i kommunen är mycket varierande. I söder kring Ringsjön är det jordbruksbygd och i norr nästan riktig vildmark, med stora skogar och sjöar. I Höör finns anläggningar för de flesta idrotter så att du till exempel kan ta ett simpass mellan arbetspassen. Det finns även gott om lokaler för träffar, fest, musik och utställningar.

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dagmara Fuchs
Dagmara Fuchs / Konsultchef
Höör
Faktaruta
Uppdragsgivare
Bæåuv pjmjts
Tidsperiod
20-35
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Gælphkeffh af dbb ih Qåæl
Region/kommun
Skåne/Höör
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka