Vi söker sjuksköterska till uppdrag i Hörby

Sjuksköterska sökes för arbete inom kommunal hälso- och sjukvård.

Uppdraget innefattar sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska såsom bedömning/undersökning av patienter, sårvård, medicinhantering och dokumentation. Här väntar en spännande arbetsplats med trevliga kollegor som delar ditt intresse för att bedriva högkvalitativ och trygg sjukvård.

Vad innebär det att ta bemanningsarbete som sjuksköterska

Trivs du med att arbeta som sjuksköterska men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för sjuksköterska som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Sjuksköterskejobb i Hörby

I den gamla handelsorten Hörby är full fart i de många butikerna som ligger väl samlade kring de båda torgen i byn. Inom gångavstånd finns också flera varuhus, systembolag, apotek, post - ja, man kan definitivt säga att Hörbys centrala delar är ett enda stort köpcentrum! I Hörby kommun finns ett flertal naturreservat som passar utmärkt för dig som gillar att uppleva vackra vyer och att vandra! I Fulltofta strövområde finns ett antal markerade vandringsslingo och en nyligen invigd trädpromenad. Du kan även besöka Fulltofta Naturcentrum med utställningar och café. Hörby marknad är Skånes äldsta och tredje största. Sedan 1748 är första torsdagen i juli vigd åt den traditionella familjemarknaden. Runt 70 000 besökare hittar hit varje sommar!

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som sjuksköterska hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dagmara Fuchs
Dagmara Fuchs / Konsultchef
Hörby
Faktaruta
Uppdragsgivare
Gæogn Etdehn
Tidsperiod
22-23
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xjnapfåcædwm h Fågms Sæyvn
Region/kommun
Skåne/Hörby
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka