Agila söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Hörby

Sjuksköterska sökes för arbete inom kommunal hälso- och sjukvård.

Uppdraget innefattar sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska såsom bedömning/undersökning av patienter, sårvård, medicinhantering och dokumentation. Här väntar en spännande arbetsplats med trevliga kollegor som delar ditt intresse för att bedriva högkvalitativ och trygg sjukvård.

Att ta bemanningsuppdrag som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Arbetet som sjuksköterska hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Varför sjuksköterskejobb i Hörby?

I den gamla handelsorten Hörby är full fart i de många butikerna som ligger väl samlade kring de båda torgen i byn. Inom gångavstånd finns också flera varuhus, systembolag, apotek, post - ja, man kan definitivt säga att Hörbys centrala delar är ett enda stort köpcentrum! I Hörby kommun finns ett flertal naturreservat som passar utmärkt för dig som gillar att uppleva vackra vyer och att vandra! I Fulltofta strövområde finns ett antal markerade vandringsslingo och en nyligen invigd trädpromenad. Du kan även besöka Fulltofta Naturcentrum med utställningar och café. Hörby marknad är Skånes äldsta och tredje största. Sedan 1748 är första torsdagen i juli vigd åt den traditionella familjemarknaden. Runt 70 000 besökare hittar hit varje sommar!

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dagmara Fuchs
Dagmara Fuchs / Konsultchef
Hörby
Faktaruta
Uppdragsgivare
Oækau Wqjyxl
Tidsperiod
23-35
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Wjwpexæiåeyd a Cæwbd Tævcn
Region/kommun
Skåne/Hörby
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka