Bemanningstjänst för ögonsjuksköterska i Halland

Är du redo för en ny utmaning? Denna ögonmottagning söker en sjuksköterska för att stärka upp teamet. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård.

Här finns alla patienter som behöver en operation, med för och efterkontroller. Du arbetar tillsammans med en ögonläkare och undersöker, diagnostiserar och behandlar barn med glasögonbehov, ensidiga synnedsättningar (på grund av olika brytningsfel mellan ögonen, eller skelning) samt barn och vuxna med skelning, samsynsbesvär och neurologiska ögonbesvär.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete på ögonmottagning.

Att jobba som sjuksköterska via Agila

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som sjuksköterska. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som ögonsjuksköterska. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Varför sjukskötersketjänst i Halland?

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Louise von Schantz
Louise von Schantz / Tf. Teamchef
Halland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Gthvuycs qyeeaxq, Åvuikvsatxii
Tidsperiod
48-18 (2024)
Efterfrågad kompetens
Ögon (utbildad) eller Ögon (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Wvækråcow. dc gag dc FXBWSEK
Region/kommun
Halland/Kobtxla
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka