Bemanningstjänst för ögonsjuksköterska i Halland

Till denna klinik söker vi en erfaren Ortoptist som kan arbeta självständigt med barnmottagningar.

På Ögonmottagningen tillhandahålles diagnostik och uppföljning inom subspecialiteter som t.ex. glaukom och ögonbottenförändringar, både vid diabetes och vid exempelvis åldersförändringar i gula fläcken. Det finns också laser för behandling av glaukom, diabetesförändringar och efterstarr.

Endast remisser och planerade besök förekommer

Du arbetar i team tillsammans med fler yrkeskategorier kring varje patient.

Att ta tjänst som ögonsjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Sjuksköterska inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Varför sjukskötersketjänst i Halland?

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Louise von Schantz
Louise von Schantz / Tf. Teamchef
Halland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Nfhdcexm abomkok Yqhkowmvtn, Æxcddrbvvsqpix
Tidsperiod
26, 28
Efterfrågad kompetens
Ögon
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Region/kommun
Halland/Tiyjdqdgux
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka