Akutsjuksköterska sökes till arbete i Halland

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget som sjuksköterska hos denna uppdragsgivare. Avdelningen är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet.

Här vårdas främst medicinska patienter i behov av observation, och vårdtiderna är ofta korta. Även patienter med mag- och tarmsjukdom eller diabetes och hormonella sjukdomar förekommer. Som sjuksköterska får du en spännande roll med omväxlande arbetsuppgifter.

Du arbetar självständigt och i team med övriga professioner, alltid med patienten i centrum.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbete.

Varför ta sjuksköterskearbete via Agila?

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som akutsjuksköterska hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Att ta sjuksköterskejobb i Halland

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som sjuksköterska hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Astrid Östblom Köster
Astrid Östblom Köster / Konsultchef
Halland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Uhyqspdt hasinpe Yigkljer, Uxfxlåteqlcqlgrvch SYIV
Tidsperiod
47-18 (2024)
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård (utbildad), Akutsjukvård (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jikqdyxqvvækdf did gi Vdfrbwte
Region/kommun
Halland/Xmfpvoeo
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka