Vi söker akutsjuksköterska till uppdrag i Halland

Letar du efter ett spännande och givande uppdrag att testa på? Enheten söker nu en till medarbetare till sin verksamhet.

Ortopedkliniken på detta sjukhus söker fler sjuksköterskor. Här vårdas patienter i alla åldrar med fallskador som exempelvis höftfraktur eller fotledsfraktur. En av salarna är avsedd för barn 0-16 år med både lättare ortopediska och kirurgiska diagnoser.

Som sjuksköterska arbetar du tvärprofessionellt och personcentrerat. Du förbereder patienten inför operation, ger smärtlindring, ronder med läkare, utför omvårdnadsarbete och sedvanlig postoperativ vård.

Har du tidigare erfarenhet av ortopedisk vård är detta meritererande.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som sjuksköterska

Agila ska vara det självklara valet för dig som är sjuksköterska. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt sjuksköterskeuppdrag.

Att ta sjuksköterskeuppdrag i Halland

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som sjuksköterska hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Louise von Schantz
Louise von Schantz / Tf. Teamchef
Halland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xqhxfdfl pvpcpsl Tmtdvqw Kyugdswqehqrsla mts bI
Tidsperiod
35-23 (2024)
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård (utbildad), Akutsjukvård (erfarenhet), Ortopedi eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dråxkædeh. fi igh ec TLLUYYK
Region/kommun
Halland/Wqxxtyk
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka