Ledigt jobb för ortopedi i Halland

Letar du efter ett spännande och givande uppdrag att testa på? Enheten söker nu en till medarbetare till sin verksamhet.

Ortopedkliniken på detta sjukhus söker fler sjuksköterskor. Här vårdas patienter i alla åldrar med fallskador som exempelvis höftfraktur eller fotledsfraktur. En av salarna är avsedd för barn 0-16 år med både lättare ortopediska och kirurgiska diagnoser.

Som sjuksköterska arbetar du tvärprofessionellt och personcentrerat. Du förbereder patienten inför operation, ger smärtlindring, ronder med läkare, utför omvårdnadsarbete och sedvanlig postoperativ vård.

Har du tidigare erfarenhet av ortopedisk vård är detta meritererande.

Att ta uppdrag som sjuksköterska via Agila

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som ortopedi ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Sjukskötersketjänst i Halland

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Louise von Schantz
Louise von Schantz / Tf. Teamchef
Halland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vlqtccve yjfkyvq Eouhrni Ojphgyykhchoglk xgt bM
Tidsperiod
35-23 (2024)
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård (utbildad), Akutsjukvård (erfarenhet), Ortopedi eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qræsiåjvw. gb fig ad KETBIVS
Region/kommun
Halland/Nimhkhl
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka