Vi söker barnsjuksköterska till uppdrag i Halland

Söker du ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter, så är det här uppdraget på denna avdelning perfekt för dig.

Som en del av enhetens stabila och trivsamma arbetsgrupp kommer du erbjuda personcentrerad vård till alla patienter. Här har du chansen att arbeta tillsammans med en engagerad och samarbetsvillig arbetsgrupp.

Sjukskötersketjänst via Agila barnsjuksköterska

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, barnsjuksköterska, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Sjukskötersketjänst i Halland

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa sjuksköterska. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Astrid Östblom Köster
Astrid Östblom Köster / Konsultchef
Halland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ykjmary Mr
Tidsperiod
20-25
Efterfrågad kompetens
Barn eller Distriktsjuksköterska
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Bækgps Piqvkætbp cd edh fi KPBLAUE
Region/kommun
Halland/Yqelotd
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka