Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Halland

Om du vill arbeta på en arbetsplats som är spännande och utmanande, och där du möter patienter med varierande vårdbehov, så är detta uppdraget för dig!

På Barnakutmottagningen vårdas barn och ungdomar mellan 0-17 år för allvarliga akuta sjukdomstillstånd samt kirurgiska/ortopediska tillstånd, olycksfall och trauma. De är nu i behov av en sjuksköterska för att stärka upp sitt team.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som bedömning, prioritering och akut omhändertagande av patienter. Här utlovas en spännande och lärorik arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll.

Tidigare erfarenhet inom liknande arbete är ett krav

Tycker du detta låter som ett uppdrag för dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Att ta uppdrag som sjuksköterska via Agila

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Sjuksköterska inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Varför sjuksköterskeuppdrag i Halland?

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som sjuksköterska hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Louise von Schantz
Louise von Schantz / Teamleader
Halland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Raautnus Xfppuxp Ttrdjaju, Vmkvyjqrhh
Tidsperiod
23-35
Efterfrågad kompetens
Barn (utbildad), Barn (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xxfmuuaw gtikgfg cab ie Gbobwojc
Region/kommun
Halland/Gvxoayli
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka