Agila söker barnmorska till uppdrag i Halland

Förlossningsavdelning med tillhörande BB söker nu fler kompetenta medarbetare. Här föds cirka 2 000 varje år och avdelningen har ett nära samarbete med barnkliniken som har en neonatalavdelning.

Arbetet innebär att handlägga både normal och komplicerad förlossning. Ett lugnt och förtroendeingivande förhållningssätt är viktigt för att patienterna bästa möjliga vård.

Barnmorska med tidigare erfarenhet av aktuell avdelning har företräde. De ser gärna att du kan jobba hela perioden, men även kortare perioder är av intresse.

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som barnmorska

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som sjuksköterska. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som barnmorska. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Halland en spännande plats för sjukskötersketjänst

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Astrid Östblom Köster
Astrid Östblom Köster / Konsultchef
Halland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Spyqsgav nuklnry Fdepgpdm YY
Tidsperiod
26-32
Efterfrågad kompetens
Barnmorska
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dmvcsdwtmdæhqg fca ig Dowqifwl
Region/kommun
Halland/Gvhrslmk
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka