Agila söker barnmorska till uppdrag i Halland

Söker du efter ett stimulerande uppdrag på en trivsam arbetsplats tillsammans med erfarna kollegor? Denna avdelning är nu i behov av en ny medarbetare för att stärka upp verksamheten.

Arbetsdagen kommer att vara fylld av varierande uppgifter, och du kan förvänta dig en spännande och utvecklande arbetsmiljö med olika utmaningar. Ditt uppdrag som förlösande barnmorska kommer att innebära att du utför sedvanliga arbetsuppgifter för att säkerställa en trygg och professionell förlossningsvård.

Om du vill vara en del av ett team där varje dag erbjuder nya möjligheter och där ditt arbete spelar en viktig roll, kan detta vara den perfekta arbetsplatsen för dig.

Att jobba som barnmorska via Agila

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som barnmorska med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Varför sjuksköterskejobb i Halland?

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Astrid Östblom Köster
Astrid Östblom Köster / Konsultchef
Halland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ppllfwal Eqrbyvi Llondnnr Bæfvvwybyqrxo/dimquhdpneftrlbwed
Tidsperiod
26-32
Efterfrågad kompetens
Barnmorska (utbildad) eller Barnmorska (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Focxyeyr plmjaqd Csdæip f Såoojcx D Gvpm b, Gcjdyxyl ciifa Ndmmxijx
Region/kommun
Halland/Ghxtwpom
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka