Bemanningsarbete för sjuksköterska i Halland

Denna verksamhet är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet. Är du redo för ett spännande uppdrag? Då är detta något för dig!

Här bedrivs både akut och elektiv kirurgi med fokus på bröst- endokrin-, magtarm- samt kärlkirurgi och stomivård. Som medarbetare på denna klinik möter du patienter med olika sjukdomstillstånd och åldrar.

I rollen kan du förvänta dig sedvanliga arbetsuppgifter på kirurgavdelning såsom läkemedelshantering, smärtlindring, hantering av katetrar, drän och stomier samt pre- och postoperativ vård.

För dig med intresse av kirurgisk omvårdnad väntar ett spännande uppdrag.

Att ta sjuksköterskearbete som sjuksköterska via Agila

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som sjuksköterska. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Att ta sjuksköterskearbete i Halland

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Louise von Schantz
Louise von Schantz / Tf. Teamchef
Halland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jjwrqxdj lrphmng Ljgolpap, Rtu gc/ad
Tidsperiod
47-26 (2024)
Efterfrågad kompetens
Kirurgi (utbildad), Kirurgi (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Hkbachrpfjåfcc Hsgsrjra
Region/kommun
Halland/Otrubqdc
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka