Vi söker sjuksköterska till uppdrag i Halland

Vill du ha ett stimulerande arbete med omväxlande arbetsuppgifter? Då ska du söka detta uppdrag!

Mottagningen tar emot patienter som är i behov av diagnostik/vård och behandling inom allmänkirurgi, mag- och tarmproblem (övre och nedre gastrointestinal kirurgi), bröstkirurgi och urologi. Här finns även endoskopimottagning och stomimottagning.

Enheten erbjuder både akut och planerad verksamhet och vanligtvis kommer man hit på remiss från sin vårdenhet. Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom slutenvåden, inriktning kirurgisk verksamhet.

Enheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila

Trivs du med att arbeta som sjuksköterska men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för sjuksköterska som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Halland en spännande plats för sjukskötersketjänst

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Louise von Schantz
Louise von Schantz / Teamleader
Halland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Khjqbqb xnlsihp Jrbwtwu Jdtdtnnjwwjvasq
Tidsperiod
22-2 (2024)
Efterfrågad kompetens
Kirurgi (utbildad), Kirurgi (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Epåabådpn. cf eda gd Fvlpkwt
Region/kommun
Halland/Uekqhke
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka