Ledigt jobb för sjuksköterska i Halland

Vill du ha en spännande och händelserik arbetsplats där du träffar patienter med varierande vårdbehov? Då ska du söka detta uppdrag!

På verksamheten arbetar personalen i team inom allergologi, diabetes och hormonella sjukdomar, mag- och tarmsjukdomar.

Arbete på slutenvårdsavdelningar.

Erfarenhet av arbete på akutmedicinskavdelning är ett krav.

Vi ser fram emot att hantera din ansökan redan idag!

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som sjuksköterska hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Att ta sjuksköterskejobb i Halland

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Louise von Schantz
Louise von Schantz / Konsultchef/Teamsamordnare
Halland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xmgvpflc rspapfp Tjegerw Onwcuhkjiybaupi/NLG
Tidsperiod
4-43
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Loåitæiatåpbi fg Ywpxcvh
Region/kommun
Halland/Xidjsfm
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka